ANTALYA / MURATPAŞA - Şehit Ahmet Köse Ortaokulu

Şehit Ahmet Köse Ortaokulu

Güzelbağ Mh Çınarlı Sok No40/1 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
“ İLİMİZ VE BÖLGEMİZİN ÖRNEK OKULU OLMAKTIR”.(Fikren ve bedenen sağlıklı, yüksek ahlaki değerler kazanmış, geleceği bu günden tasarlayan , küresel rekabete hazır, Türk kimliğine hakim, dünya vatandaşı niteliklerine sahip, ideal sahibi , örnek bir nesil yetiştirmektir).
Misyon
Öğrencilerimizi;İlgi ve yetenekleri doğrultusunda geliştirirek faklılıklarını fırsata dönüştüren, temel dinamiği bilimsel düşünceden alarak bilgiyi elde eden ve kullanabilen,üretebilen,paylaşabilen, Türk milletinin milli,manevi ve kültürel değerlerini kaybetmeden çağın evrensel değerleriyle katıştırıp öz değerlerini oluşturabilen, ahlaklı ve sorumluluk sahibi,ufku geniş, işbirlikçi, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, hoşgörülü, katılımcı, yarının teknolojisine hazır ve yönlendirmeye aday, tabiatı seven ve koruyan ´BİZ´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ HER DÖNEMDE ANADOLU LİSELERİNE VE MESLEK LİSELERİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEKTEDİR.
08:40---14:40
KLİMA
DOLMUŞ
Yerleşim Yeri
ANTALYA MERKEZ MURATPAŞA İLÇESİNDEDİR. ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI YAKLAŞIK 10 KM DİR.
10 KM